Friday, 22 July 2011

19th April 2011 : yay! keluar bermain di waktu petang!

Pada 19th april ini..classmates f2p3 saya telah decide
untuk bermain bersama-sama sebelum we really say goodbye to one another esok. 
jadi lebih kurang pukul 5.30 macam tu..kami semua berkumpul
and main kat padang bola kms.
it was fun.semua orang main bola time tu.
as for me,saya tak plan nak main pun petrang tu.just nak hang out je.
jadi bawa camera untuk mengelakkan diri daripada terlibat dengan aktiviti2 sukan.
hahaha.
but i really did took some photos there.
and there was even a video. :)

video


semua orang dah berkumpul untuk bermain


from left: farah,kamilah,rawaida,umi,syahirah.at the bottom left: diyanah,asmira,jannah.

nampaknye ramai yang belum bersedia lagi

untuk pengetahuan semua..umi & syahirah cbe utk melompat ye time ni

knp expression kamilah begitu? saya pun xtau.haha

Asmira yg penuh dgn confidence! walaupun tidak memakai selipar dgn btul. =.=



adha & fatin yang baru balik daripada outing



waktu ni,kamilah dengan fazli refused to take a picture together.jadi untuk melarikan diri daripada camera girl..mereka hanya pandang depan sahaja.tak toleh belakang pun.aish..bikin susah this camera girl aje.
haha.but lama2 they got closer to each other. :)


jannah & asmira



 dalam masa berjalan2 tu..terserempak dgn balqees juga.
she's with her classmates.



 hehe.that day was fun. :)
i miss my f2p3 classmates since semua ada kerenah masing2.haha