Thursday, 21 July 2011

Kpop lover

hi.
i am a kpop lover.
hari2 saya tgk drama korea.
hari2 saya tgk music video korea.
hari2 saya dgr lagu korea.
dan hari2 saya menari dgn lagu korea.

                                                                yg benar,
                                                                  Illiya. :)

GOSH!!!
Lepas da mengaku mcm ni..rse cm xde life je saya ni. +_+

Smua ni mula terjadi when i was in form4.which is in 2008.
mse form4,saya tukar sekolah..jd bwat kwn baru kt sekolah baru ni.
ada sorang girl ni..dia pun bru pindah skola gk.dia drpd perak.
nme dia balqees. :)
satu hari tu,cikgu bagi assignment kne bwat in group.jd since rmh balqees paling dekat dgn sekolah,kitorg smua decide utk bwat kt rmh dia.
then after ktorg da bincang2 smua,balqees ckp dia minat kpop.jd saya pun pegi tgk koleksi cd dia.ingat nk pinjam satu cerita ke ape.tp cd dia byk gle kot..xtau mne satu nk pinjam.jd lastly,balqees bg saya pinjam vcd "Attack On The Pin Up Boys".
bunyi movie ni cm cheesy gile kn? haha.mmg btul pun.cerita dia mmg cheesy sgt.but it was really fun sbb ada super junior dlm tu!! hehe
then..long story short..hari2 kt sekolah slalu cerita pasal korea dgn balqees.
akhirnya,i got a kpop friend & i'm becoming a kpop addict.
jd skrg..saya da meminati kpop almost 4 years.
hampir smua artis korea including their management company saya tau.
tp kalau org lain yg minat korea lagi lama,mesti lg expert kan? hohoho

actually saya sebenarnye sgt berterima kasih kpd balqees.hee.sbb dia la ada kpop utk light up hari2 saya.
thank u balqees! :)