Saturday, 20 August 2011

Sweet Tooth

Yesterday,exactly at 8 o'clock in the morning..
my first sister woke me up.
"liya,bangun..nak ikut yong pergi one utama tak? nak beli gula2 tak?"
then dengan mata separuh terbuka..i said,
"liya tak larat la.yong belikan gula-gula tu untuk liya je la eh."
so then,tinggal saya di bilik dan saya tidur dengan nyenyak nye.
masa berlalu~

and when she got back,
she bought me StickyCandy.
a candy that i was dying to try!
and my second sister,which i was confused as in why she was with my first sister also bought me something.
FamousAmos Cookies!
and baru time tu tahu..yong bukan pergi seorang,tapi dia pergi dengan adik and my second sister too!
waa!!
menyesal tidur,patutnye ikut tadi.
ngugu.
jadi atas sebab ke-jealous-an saya yang tahap melampau terhadap perkara ini..
i decided we all go and have a treat at TuttiFruitti that night!

so yesterday,i got to eat three types of sweet treats in one day.
semua kakak saya yang belanja.
gediknya la saya ni kan.
hoho.
mekasih ya!
nanti bila liya dah ada duit,liya promise akan belanja korang pula. :)