Monday, 5 December 2011

Review Blog : Perempuan Menari dalam Islam - Haram atau Tidak?

Assalamualaikum everyone.
For starters,Ilya nak cakap terima kasih sangat2
sebab still buka blog ni walaupun Ilya lama tak update.
kira bernyawa juga la blog ni walaupun cuma nyawa2 cengkerik je.
hoho
thank u ya! ;)

But don't worry,
walaupun saya jarang buka blog ni,
saya rajin juga la tengok2 kalau ada orang leave any comments.
kalau takde pun,tengok page apa yang mostly orang baca kat blog ni.
and lepas pengawasan blog dilakukan..
I've notice ada satu post ni,memang setiap hari ada sahaja orang buka.
and bukan orang Malaysia sahaja yang view,
orang daripada America,Korea,Japan,German,Mesir pun view post ni.

The post that i'm talking about is
I was quite surprised that there are many viewers for that post.
nampak la yang ramai orang sebenarnya nak tahu tentang hukum perempuan menari dalam Islam.
it touched me that there are many people who actually trying hard to make changes in their life.
I'm just glad that i could be just a little help.
Insyallah,dengan keredhaan-Nya..kita boleh berubah.
cuma kena kuat sikit je. ;)